Thursday, April 21, 2011

Balas balik 24 jenis perempuan yang lelaki menyampah

Balas balik 24 jenis perempuan yang lelaki menyampah: sekarang, 24 jenis lelaki yang perempuan menyampah? Ada ku kisah?
1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril
Lelaki pun ada rambut perang jugak. Merah, biru, kuning, bajet kool dan bajet adam lambert. Simpan rambut panjang2 pastu buat rebonding. Ingat kau perempuan? Kaum dah pupus, nak pupuskan lagi plak.

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?
Eh, yang kau tengok perempuan tu buat apa? Biarla dia nak pintal2 rambut. Rambut dia cantik..ngeh ngeh. Yang kau tu, turun dari motor, ambik gel style rambut depan cermin motor kat public. Ingat kool? Cermin kat rumah takde ye bang?

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh
Kau lah bodoh tengok dia. Dah satu album penuh nape kau tekan next2 jugak utk tgk dia. Sebab kau minat dia kan?kan?..booo! lelaki pun ada gak tangkap gambar tak pakai baju konon tunjuk muscle. Perempuan menyampah ok?macam dia sorang je ada badan ketul. Belum layak masuk bina badan pun…

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak
Yang kau tengok status dia jugak kenapa?delete la dia ke ape ke?senang hati kan?. Lelaki pun ada, “ermm malash la nak pegi semayang jumaat” cam haram!

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!
Kalau kau tak suka, pegi la makan tempat lain. Tak pon sebenarnya kau nak join skali kan? Huhu. Kau geram tengok awek cantik2 dalam group tu tapi sorang pun kau tak dapat.  Perempuan menyampah tengok lelaki yang suka kritik tapi sebenarnya hati nak sgt berkawan..malu tapi mahu..bodoh.

6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial.
Dah memang abg misai tu pandang dia..kau sakit mental ke apa? Pakaian adalah hak individu. Yang kau pegi tengok jugak nape. Kutuk baik punya, sebenarnya kau pun tgk jugak. Pegilahh!

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett
Ekh salahkan perempuan sorang pulak, yang balak dia tu kau tak nampak pulak buat apa? Balak dia tu yang terover sebenarnya. Pompuan tu tak berani kalau balak dia buat dek. Perempuan menyampah dekat lelaki yang suruh gf dia buat perkara tak senonoh kat public.

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)
Dah takde modal lain ke? Kau pun syok tengok kan? Tak dapat pegang je. Bodoh.

9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'
Sakit mental betul takleh tgk orang happy. Huhu. Kang betul2 pompuan tu tulis dia tgh berak memang kau nak tambah satu lagi perkara yang buat lelaki menyampah kan?. Perempuan menyampah kat lelaki yang menyebok!

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'
Cakap je la kau nak in relationship ngan dia tapi tak dapat2. Sebab kau pun muka pecah.. boo! Perempuan menyampah pada lelaki yang penakut!

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun
Eleh, lelaki pun awal2 relationship semua benda dia nak angkut. Beg tanganlah, shopping beg la..kalau boleh pompuan tu skali dia nak angkat. Bodoh. Bila dah setahun dua tahun kapel, mula menyampah dgn gf sdiri. Sape suruh kau manjakan dia sangat? Perempuan menyampah kat laki yang awal relationship konon romantic, dah lama sikit, macam taik!

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau
Stalker tu kau lah. Dah perempuan tu cantik, kau muka pecah. Terima ajelah kenyataan tu. Again, perempuan menyampah dengan lelaki yang suka menyebok!

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang
Kenapa?kau nak tahu apa yang dia bisik?dia cakap kau bajet handsome..perempuan menyampah kat lelaki yang bajet handsome. Style out!

14. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'
Kaulah pegi tegur budak tu..kau pun mesti nak kawan dengan hot stuff je kan?bapak hipokrit!

15. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi
Sebenarnya kau jealous sebab minah tu tak tenung- tenung kau. Sebab kau tak ada daya tarikan. Perempuan menyampah kepada lelaki yang tak ada daya tarikan macam kau. Padan muka.



16. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot
Bukannya kau yang kena bayar. Ada duit kau habis? Bodoh. Lelaki pun sama.


17. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?
Alah, lelaki pun ada je yang tak pandai pasang lampu, sembelih ayam, sembelih lembu, jadi imam. Kadang- kadang perempuan lagi pandai.

18. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway
Again, lelaki tak salah ke? Lelaki pun melayan jugak perempuan tu. Perempuan tu dah elok dah pakai baju kurung. Tapi disebabkan godaan syaitan(lelaki) sebab tu la dia jadi cam tu.

19. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau
Lelaki pun ada cerewet. Nak beli baju taknak jenama carefour. Paling busuk nak beli kat parkson. Padahal style kau beli sama je. Seluar jeans kecik kat bawah. Macam itik panggang aku tengok.

20. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau
Lelaki pun ada bunuh diri. Tulis surat, bunuh diri kat bangunan plaza masalam.

21. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau
Lelaki pun lepak dengan sekutu rempit, lelaki takde masa depan kau kat shopping kompleks. Usha tgk awek. Nampak awek je, “pssp pspp” atau buat bunyi cium. Bodoh. Pastu gelak ramai2. Perempuan menyampah tau tak? Dah la tak ada masa depan. Ada hati nak kacau anak dara orang yang dah masuk universiti. Cam haram!

22. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..
Bapok belakang lorong haji taib tu kaulah. Dah tak ada duit nak sara hidup. Kau pun satu level la dengan perempuan2 tu.

23. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk. narakka jahanam
Padan muka kau masuk neraka. Yang kau pegi tengok jugak kenapa?terliur kan? Perempuan menyampah kat lelaki yang cerita kat orang keburukan perempuan tu. Padahal dia nak kat perempuan tu sebenarnya. Macam shit.

24. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' nyampah siot
Samelah macam kau. Ala tark hensem pun…hensem sikit je. Ambik gambar pun angle dari atas. Tak lelaki tulen, lelaki gay. Sesuai sangat. =)

Friday, April 15, 2011

Aku Terpesona Dengan Starbuck Orang Kampung. . ..

Mai secawan. . .hahahhah jom pekena starbuck coffe. . tapi ni versi orang kampung. . lebih asli r kot. . . ternyata starbuck coffe dtg nye dari malaysia dan bukannye dari luar negara. . aku rase kopi at sini lebih murah kot berbanding at starbuck coffe yg at kL uh. . hahahha ngam seyh!! check it out. .  lokasi coffe house ni terpaksa di rahsia an atas sebab2 tertentu. . hahahaha. . . .
kopi orang kampong.ini yang btol2 pure punye. . . terbaek. . hahahahaha setarbak kopi with delivery menggunakan motor Modenas Kriss. 
ini hanye larh anak syarikat setarbak kopi. . .jenama ni telah di komersial kan di seluruh dunia. . ternyata produk orang kampong boleh setanding dan bertanding dengan pasaran International. . . hahaha Mai secawan. . .

Friday, April 8, 2011

Coming Soon Di Pawagam Berhampiran Kediaman Atok Dan Nenek Korang

orait,, aku na review at korang filem2 yg akan ditayang an pada tahun 2011 yg mulie ini. . bagi korg yg kaki tengok wayang uh,,aku saran an korang serbu r panggung yang berdekatan. . kalau de awek2 korang yang merengek na tengok wayang an korang bawak r tengok filem2 ni,, komfem lepas tu awek2 korang sambung melalak na tengok filem2 ni lagi..hahaha cepat serbu panggung wayang yg berdekatan. . . Limited editon ni..
ta tengok rugi woi. . . .komfem korang terpesona dengan filem2 ni wey!!!!

sambungan daripada the lord of the ring 3... Hamid Gurkha sebagai Gollum. . .yg dekat poster uh
batman 300 (batman dan 300 penyamun) Rosyam Nor sebagai batman,, ditugas an oleh polis diraja malaysia untuk menangkap penyamun di Istanbul. . .

menceritakan tentang liku-liku kehidupan osama bin laden menjadi pelarian ketika perang di afghanistan dan diculik oleh alien . .  cerita ini berkait rapat dengan cerita Avatar. . .

hahaha. . .orait tu baru sikit sinopsis filem2 ni. . kalau korang na tw yg lebih lanjut an,,korang g r tengok sendiri. . . komfem pecah mulot kena tampar  dekat pawagam uh sbb golak bosar . . .ajak sume orang kampong serbu pawagam berhampiran. . . 32.12.2011. . .  in cinemas. . .

Mai Secawan. . . . . . Aku Terpesona

Check it out. . hahaha bapak sengal pakcik ni,,muke pak cik ni memang tahap na kena penerajang dari aku..klau yew pown haus jangan r wat cm uh sekali. . .adoi,,ta sakit kew pak cik?? ko ni elok g mampos jew r. .  an da mnyusah an orang. . .bapak busuk muke ko ni pak cik. .  asal emak ko lahir an ko ek??
Pak Koncuro : tolong den ha,,den haus gilo ha,,den da wt freeshow ha,,tlong r bg den mnum cket,, kopi jantan pown xpo de. . . xdo kopi jantan kopi janda pown boleh. . .

Thursday, April 7, 2011

Aku Terpesona Dengan Setan Pakai Prada. . .

Screamo lagi dengan sebuah Band yg bru aq prasan kewujudannye. . hohoho. . Lagu2 dyeowg ni not bad r,, ley r tahan. . Antara nye cm lgu still fly & danger wildman. . . owwho. . bez2 . . you so hardcore r. . .try r layan an bru r tw. .  Terkezut aq  bile setan pakai Prada. . . Hahahah mewah btol setan zaman sekarang. .

Friday, April 1, 2011

KEGILAAN BUDAK-BUDAK KELAS AKU. . . .

orait. . .aq na tnjuk at korg sume glagat bdk2 klaz aq ni ha. . .prangai sume cm hampeh,,trmasuk ar aq gk. .  ta pe jgn rsaw. . aq akn mmberi kterangn yg lbh lnjut. . pe2 pown aq na knl an r dak2 klaz aq,, budak MPV. . . klaz MPV. .  klaz yg pling ckgu ta na mngajar. . hahahaha krana trdapat bnyk golongan mungkas,, hahaha bale tu bale. . klaz aq ni ta de rmai sngt,,juz 9 owg,,tp na mnjage eyh mcm 90 org,,bak kte ckgu2 yg msok klaz aq ni,,lbeh baek jge krbau dr jge kteorag stu klaz ni,,hahahah shit!!! pe2 pown aq na tnjuk an korg sume hero2 MPV 2011. . .
HAHAHA!!!!! layan beb.....
 Hamizan Abdul Latif atau lbih dikenali sebagai Umaga. . .  selaku ketua kelas,,merangkap ajk kelas,dan laen2 lg. . .seorg yg brjiwe kental dan tabah..anak jati negeri sembilan. . mmpunyai ssuk tbuh yg mnawan dan bau badan yg amat mnusuk kalbu hahaha. . .sering dibuli di sekolah,,mmpunyai smangat setia kawan yg amat kuat,,kerana selalu memberi alasan munasabah kepada guru yg brtanya an soalan kemana prginye murid2 yg tiada di dlm kelas (PONTENG) sering mnjadi mangsa keadaan. . a.k.a Pak Sanggup,, mmpunyai perangai yg mengade2 atau lbh dikenali sbagai GEDIK...hahaha,,dan seorang yg playboy,, mungkin edisi yg laen aq blh list2 an ayam2 kpade Umaga ini. . . : )

Nor Azam Azmi atau lebih dikenali sebagai M. . .di faham an beliau orang lame di sekolah aq. . dngr cte dye start skola mnengah time zaman perang..hehehe beliau sngt trkenal dan disegani di seluruh skola,,tnye r at dak2 skola spe ta knl M?? Komfem sume knl,, brjiwe pnyayang & romantik. . . stie pde stu. . sngt emosional dan brpenyakit mental yew..hahahaha kegilaan nye tiade tolok bandingnye,, hati kering dan tdak gentar pde cbaran dan dugaan..hehehe cbrn yg tdak mndtg an faedah pd dri sndiri,,mlah mmberi beban kpd dri nye sndiri difaham kn thun 2011 ni dye akn mnamat an zman bujang dan zaman persekolahannye. .hhaha umur tdak dikenal pasti,, a.k.a Tukang Mengarut. . . .
Shafie Nagussaib atau lebih dikenali sebagai Pie atau Mamak. . . remaja yg mmpunyai darah kacukan..seorang yg sngt rjin dan sngt malas..hahaha,,masih single,berpegang teguh pade MOTO khidupannye,, No Woman No Cry, No Fuck No Son. . sngat meminati lgu2 yg bergenre Hip-Hop,, dan sedikit lgu2 tamil yg hit d pasaran..kuat mengampu,kuat membodek,batu api, dan seorang yg brjimat cermat. .menguasai bahasa tamil sjak azali nye lg. . aq klw ta phm pe2 aq tnye at dye ni jew...krana dye sngt bjak yew dlm subjek bahasa tamil...sikap nye ta ley tngk org lbih snag dr dye. . kegemaran nye mmbuat org skit aty...hahahaha pengikut setia Ezanny. . .hahaha sering ponteng bersame. .
Nazirul Nazir Md Idros,, dilahirkan d hospital tnjung malim. . .  kwan baek aq,,hhahahaha. . .batu api,kuat mngepow, kaki buli,kaki kencing..hahaha dan bnyk lg kaki2 yg busuk at dye ni..tp pe2 pown dye r kwn yg trbaek bg aq.. sering mnjadi an Umaga sebagai mangse nye..wlwpown mreka brdue da lme brkwn..sngt mada & beyga... tdak mudah brputus asa,,dye sngt trkenal dngn gelaran raja karaoke suatu ketika dahulu. . sehingge an tauke karaoke uh trpkse brpindah ke tmpt laen gara-gara tdak mmpu mmberi an pulangan lumayan ats prlaburan yg nazirul ni wt at pusat karaoke uh,,hahahaha.. mempunyai suare seakan-akan Ahmad Nawab..sngt mminati Pop Yeh-Yeh... hahahaha sorry bro. .. dye jugak mnjadi Team Terjah gossip2 liar ngn aq...hahahah kteorg mmg mnat brgossip. . .yg sering mnjadi mngse nye ialah Umaga,,hahahahaha
Shahril Fahmi Azlan atau lebih dikenali sebagai Botak. . . .anak jati Kg Keru. . heheheh,, seoarang yg sngt tenang dan tidak bnyk brgerak..mnghabis an mse nye hnye ntok tdo di skola,, seorang yg brfikir pnjang kerana dye seorang yg lembap. . hahaha,,sngt poyo yew. . hbis sume prempuan dye nak usha. . pntang tngk pantat tembam,,biz sume dye sapu..hahahah..seorang yg brjiwe tbah n penyabar. .antara kelebihan yg boleh aq hurai an tntang Botak ni an ialah,, tahan maki,,tahan kaki (penyepak,penerajang) ,,dan len2 lg jenis penderaan yg mmbabit an fizikal. . beliau juga seorang yg pemurah,, sng kn pow,,huhu sngt bijak didlm kelas..sering mndapat nmbr 1 di dlm kelas,,tp nmbor 1 dr blkng r. .hahahahaha
Ezanny Azlan,,atau lebih dikenali sebagai Zany,Gemok,Mokk. . . hehehe anak jati kL dan sekarang menetap di negeri sembilan,,berpindah ke cni ats sebab2 yg trtentu. . mmpunyai jti dri yg baek,,cri2 kpimpinan yg amat tnggi dlm dri nye. . .knyataan nye ni dpt dbukti an dng kjayaan nye yg sering membuli,mengkuli,dan laen2 lg Pie.dan len2 bdk at skola aq .huhuhh dye jgk mrupakan pesaing aq dlm plajaran. .slalu brtukar takhta nmbor 1 dlm klaz ngn aq ni. . degil giler,,tp pndai..hahahah beliau jg seorang yg brani. . suke ponteng brsame Pie..